30 Juli 08 Fixar och donar

Hej på er alla som tittar in här. Det händer inte så mycket på scrapfronten just nu, dels för värmen och att jag äntligen har fått ett nytt större skrivbord som jag håller på att få iordning. Det tar sin lilla tid för mannen min jobbar om dagarna. Och själv är jag inte så rörlig just nu. Vi väntar barn inom ca två veckor så därför tar det lite tid mycket som ska göras här på kvällarna. ( Fast för barnets skull så är allt färdigt. ) Mannen min tar semester när barnet kommer så det är skönt även fast lite hjälp nu skulle sitta fint. 
Jag väntar på att få sätta igång med kort igen och jag hoppas att ni återkommer till min blogg lite nu och då för at kika. Alla är välkomna.
Tack alla som tittar in här i min blogg och skriver en kommentar =)  Fortsätt gärna med det. =)

Många kramar Elisabet  ♥

18 Juli Magnolia kortÄntligen ett nytt kort här inne. Detta är magnolia motiv, Tilda på åker. Målat med promarkers och MCP teknik. Hörnen är fråb CB och bladen från stansen Fern. Torkade blommor fastsatt med brads.

Får tacka min vän Asamia för hjälpen! Hade jag inte fått den hjälp hade jag inte kunnat gjort detta kort. Tack snälla!

Skriv gärna en kommentar innan ni far vidare!

9 Juli 08 En Award =)

Har fått en Award av:
 Ankie .

Tack så mycket blir så glad.
Nu ska jag hitta på 7 andra att länka till.

Åsa

Maria

Petra

Cicci

JessicaLillemor


Malin


Här är reglerna:


Kopiera "loggan" (finns längre upp i inlägget) och klistra in den i era bloggar och sen länka till mig samt nominera 7 ndra bloggar som ni länkar till.

Hoppas att alla länkar blev rätta nu då.

3 Juli 08 Tack kortEtt kort av Hänglar & Stänglar . Motivet  passar utmärkt till den jag ska ge det till. Hon stickar mycket.
Målat med promarkers och MCP teknik.

Skriv gärna en kommentar innan ni far vidare =)

2 Juli 08 Två enkla kortEtt lila kort med inte så mycket dekorationer eftersom det är så mycket mönster.Inte så mycket dekoratoner på detta heller men är ganska nöjd ändå. Den som köper det eller får det får bestämma själv om jag ska sätta dit en tag på det. Som ska sitta på blomman.
Båda korten är Hänglar & Stänglar motiv och målat med Promarkers.

1 Juli 08 Ett till kort ikvällNu har jag lyckats gjort ett till kort idag. Känner mig nöjd.  En av de nyaste Hänglar. Nu när jag kommit igång så hoppas jag att jag fortsätter att scrappa så jag inte tappar igen.
Skriv gärna en kommentar innan ni hoppar vidare så blir jag glad. Kram på er.

1 Juli 08 Kranskulla tjejEtt motiv från Hänglar & Stänglar. kanske passar mera mot midsommar men hela sommaren är ju kvar, fast det regnar ute, hoppas att solen kommer snart.
Motivet är målat med distresser. Dekorationer från  bosskut, Cuttlebugen och QK.
Skriv gärna en kommentar innan ni far vidare.

RSS 2.0