30 Oktober 08 Ett kort provat med Spellbinders.Hej allihopa.  Nu har jag äntligen fått ihop ett kort. Jag har provar mina spellbinders, tycker att det blir jättefint.
Motivet från Hänglar & Stänglar är målat med Promarkers. Gillar dom pennorna.

Skriv gärna en kommentar innan ni far vidare. =)

21 Oktober 08 JulkortEtt julkort blev det denna gång. Motivet är från Hänglar & Stänglar. Målat med promarkers och Mcp teknik.
Blommorna är från QK. God Jul är ditklistrat. Vit gel penna är prickarna.Har fått en önskan om att sätta ut bilder på min son så här kommer två st.

Kram på er alla som kikar in här.

14 Oktober 08 Ett FjärilskortAv detta kort har jag fått Fjärilen och pappret av Gunilla Så fint papper. Grattis stämpeln är från Sofia. Gillar stämpeln starkt. Magnolia  motivet är målat med promarkers pennor.

Ni som kikar in här kommer att märka att det blir blandade kort här inne, typ jul/sommar osv. jag gör motiven som jag känner för när jag gör kort.

Skriv gärna en kommentar innan ni kollar vidare =)

13 Oktober 08 Magnolia kortHej allihopa. Försökte få till ett litet halloween kort, men hade inte så mycket dekorationer till de. Så detta får duga.
Målat med promarkers. Understa blommorna köpte jag av Katscrap igår. Pumpa utstansat.
Tack för alla fina  kommentarer =)

12 Oktober 08 GrattiskortEtt grattiskort med Magnolia motiv.  Grattis stämpeln är gjord av Sofia.
Idag har jag varit och handlat lite nya saker hos Katscrap. =)

11 Oktober 08 DopkortEtt magnolia motiv. Fjärilsmotivet är en färdig stämpel.
Motivet är målat med Promarkers. Använt lite glitterlim på vingarna.

4 Oktober 08 Grattis kortEtt grattis kort som jag hunnit med idag =) . Känner mig nöjd att jag hunnit ett kort på en dag.
Magnolia motiv målat med distresser, fjärilen av Rev stans och färdig grattis stämpel. Lite glitter lim i håret.Ett till kort till Axel från Maria. Tack

RSS 2.0