26 Maj 09 MorsdagskortNu kommer sista beställningskortet. Känner mig nöjd. Tycker att kortet ser bättre ut i verkligheten.
Har haft en period länge nu när jag inte alls har haft någon inspiration. Nu har den äntligen kommit och om bara tiden fanns så skulle jag sitta dagligen nu känner jag. Men så är icke fallet. Har ju lillen att ta hand om om dagarna så det går inte.
Skriv gärna något innan ni far vidare.

26 Maj 09 Ett beställningkortHär har jag gjort ett beställnigskort till en vän. Hoppas att hon blir nöjd. Nu håller jag på med nästa kort till henne.

Tack för alla kommentarer. Blir så glad att se vilka som är inne. Kram på er.

24 Maj 09 Lite nya kort.Ett beställningskort.Var på bröllop igår och då fick de detta kort. Jätte trevligt var det.
Tack Cicci för lite dekorationer jag fick av dig, har använt lite här på kortet.

11 Maj 09 StudentkortHär kommer ett beställningskort. Känner mig nöjd.  
Tack för alla kommentarer här inne , blir så glad av att se vilka som är inne. Fortsätt gärna med det. ♥

9 Maj 09 Avesta kort.

 Hej Här komer ett kort som jag gjorde på Avesta träffen. Har glömt bort det.  Var inte överens med pappren jag fick där så jag gjorde bara ett kot på hela dagen. Så här blev det.Tack för alla som skriver en kommentar här, kul att se vilka som är inne. Kram på er.

8 Maj 09 Hänglar & Stänglar kortHär kommer ett kort jag har gjort av Hänglar & Stänglar motiv. BLomman blev lite dålig bild av men det kommer från en ljusmanschett  (eller hur det stavas )
Tack för titten!

6 Maj 09 BeställnigskortNu har jag fått till ett kort. Kändes faktiskt bra. Har inte suttit på länge nu men känner att det är skoj igen. Så när Alxel sover så ska jag passa på att börja måla ett motiv tänkte jag.  Det spritter i fingrarna igen.

Tack alla som kikar in här och skriver en kommentar, även fast det inte uppdateras särskilt ofta. ♥

4 Maj 09 Mässa i Gävle =)Igår var det  scrapbookingmässa i Gävle. Jättetrevligt var det.  Blev mycket handlat igen. Känner mig nöjd med alla inköp. Lite svårt med papper tycker jag.  Finns mycket man vill ha. Ska montera mina stämplar jag köpt sedan. Var inte så många denna gång. Jag hoppas att det blir en till mässa i höst, är så bra när det är nära.  Ska försöka ta mig tid och göra lite kort har ju beställning som ligger och väntar.

RSS 2.0